Úvodná stránka
Komunikácia s firmou Igas ohľadom aktualizácie stránky Print E-mail
Wednesday, 01 August 2007

Vzhľadom na žiadosti niektorých našich členov sme zaslali spoločnosti Igas s.r.o. nasledujúce pripomienky:

"Vazeny pan Ing. Sedo,

na zaklade podnetov nasich clenov Vas ziadam o castejsiu aktualizaciu Vasich stranok, najma co sa tyka terminov skoleni a dalsich informacii pre montazne pracoviska. Taktiez Vas chcem poziadat o presnejsie definovanie casov vzniku jednotlivych clankov, pretoze ked pri clanku nie je datum jeho vzniku, po uplynuti istej doby sa tazko identifikuje, co je myslene pod pojmom "v tomto case".

Dakujem za pochopenie."

Na tento mail sme promptne obdržali odpoveď:

"Vazeny pan Ing. Cechvala,

Stranku aktualizujeme pomerne pravidelne, posledne zmeny vsak neboli ani tak viditelne vo forme clankov, ale skor v oblasti kniznice dokumentov. Myslim, ze je aktualizovana pomerne casto. Ak mate nejake doporucenia, alebo pripomienky k obsahu, aktualnosti clankov, alebo dokumentov - je k dispozicii formular na odkaze v menu "Napiste nam". Rovnako po prihlaseni sa do systemu je mozne zaslat navrh vlastneho clanku, z uzivatelskeho menu, ktore vpravo pribudne. Pokial bude zaujimavy mozeme ho zverejnit.
Skolenie:
V prvej polovici septembra sa uskutocni doskolovaci kurz LPG. Casti technikov totiz v tomto obdobi konci platnost osvedceni.Podrobnejsie na nete v priebehu buduceho tyzdna.
Datumy pri clankoch:
Datumy zverejnenia dokumentu v rubrike dokumentov, spolu s jeho poslednou modifikaciou su v tomto publikacnom systeme od zaciatku. Rovnako pri clankoch, pokial ich otvarate cez rubriku v texte je pocet zobrazeni, ale i datum vzniku. Moznost zverejnovat datumy priamo pri clankoch som vsak preveril, a kedze to je mozne - nechal som to aktivovat."

< Predch.   Ďalší >
Spôsob prihlasovania LPG pohonu na Slovensku je:

Kto je online