Úvodná stránka
Čo sa práve pripravuje Print E-mail
Wednesday, 01 August 2007

Keďže sa viacerí z vás pýtajú na novinky najmä v oblasti schvaľovania ďalších typov áut, chcem tu napísať, aké najbližšie aktivity sa pripravujú.

Do dvoch mesiacov musí byť schválená novela zákona 725/2004, keďže k tomu SR zaviazala Európska komisia. Túto novelu na ministerstve nazvali "malou" novelou. Chceli by sme do nej zahrnúť aj viaceré naše pripomienky. Zverejníme ich v najbližších dňoch na našich stránkach. Pri tejto príležitosti budeme žiadať aj osobné stretnutie s generálnym riaditeľom ŠDÚ.

Momentálne asi najväčšou prekážkou toho, aby sa dali schvaľovať ďalšie značky a typy áut, je súhlasné stanovisko výrobcu vozidla k LPG prestavbe.  Vďaka aktivite člena nášho združenia, p. Hatiara, by sa onedlho malo uskutočniť stretnutie so zástupcami ZAP SR, kde by sme si mohli vzájomne vyjasniť naše stanoviská a požiadavky tak, aby bolo možné od dovozcov áut stanoviská k prestavbám získavať.

O priebehu všetkých stretnutí budeme informovať na našej stránke.

Počet zobrazení: 7523

Pridajte prvý komentár

Iba registrovaní užívatelia môžu písať komentáre.
Prosím, prihláste sa alebo zaregistrujte.