Úvodná stránka
Obnovená aktivita pri spravovaní stránky Print E-mail
Tuesday, 21 July 2009
Po dlhšej odmlke spôsobenej rôznymi príčinami sa k Vám opäť prihovárame.
Vzhľadom na to, že združenie pracuje skôr na dobrovoľnej báze a jeho predseda, ktorý je aj zároveň tým, ktorý spravuje túto stránku, prechádzal rôznymi „osobnými zmenami“, nemal dostatok času na jej obnovu a tak vznikla už vyššie spomínaná odmlka, za ktorú sa ospravedlňujeme.
Teraz však chceme opäť naplno naštartovať činnosť Združenia, čomu už predchádzalo stretnutie jeho členov a niekoľko stretnutí s poslancom Pelegrinim, najmä vzhľadom na vtedy pripravovanú novelu zákona 725/2004 (dnes už podpísanú prezidentom), či komunikácia s ministrom dopravy.
 Na stretnutí s pánom poslancom sme predložili niekoľko pripomienok, ktorými sme sa snažili zjednodušiť celkový stav LPG biznisu na Slovensku. K procesu novelizácie zákona 725/2004, k našim návrhom, pripomienkam ako aj k celému priebehu jeho novelizácie, či k samotným stretnutiam s poslancom a tým, čo novelizácia priniesla sa budeme venovať v samostatne pripravovanom článku, ktorý si onedlho budete môcť prečítať na našich stránkach.
Ďalšou novinkou v LPG biznise je príchod novej spoločnosti na trh – MP GAS, s.r.o. (www.mpgas.sk), ktorá prináša nové systémy a ktorá sa zaoberá dovozom, predajom a montážou daných systémov do automobilov.
Staro-novou udalosťou je akcia spoločnosti Flaga, „Splň si sen“ (www.flaga.sk)
Momentálne nezanedbateľnou skutočnosťou je aj pomer priemernej ceny benzínu (95-ka) a LPG, ktorý je na rekordnej úrovni: 1,171€ (35,10 Sk)/0,453€ (13,60 Sk) - 2,58 násobok! (www.natankuj.sk), takže tomu, kto ešte váha nad montážou LPG systému do svojho automobilu, možno práve tento fakt pomôže rýchlejšie sa rozhodnúť.
Je ešte niekoľko udalostí a noviniek, ktoré sa v posledných týždňoch, či mesiacoch udiali a o ktorých Vás budeme postupne informovať na našich stránkach, ktoré sa oddnes budeme snažiť obnovovať omnoho pravidelnejšie s cieľom priniesť Vám stále nové a nové informácie v prospech celého, dnes tak v celom svete preferovaného, LPG biznisu.

< Predch.   Ďalší >
Spôsob prihlasovania LPG pohonu na Slovensku je:

Kto je online